Economic

Aquatim a semnat contractul de audit cu una dintre cele mai importante firme în domeniu din ţară

Aquatim a semnat contractul de audit cu una dintre cele mai importante firme în domeniu din ţară

Aquatim S.A. derulează în prezent „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”, în valoare de 180 milioane de euro, care constă în investiții pentru tratarea și distribuția apei și colectarea și epurarea apelor uzate în Județul Timiș în zonele urbane și rurale, în vederea conformării cu prevederile directivelor UE relevante.

Implementarea proiectului presupune pe lângă contractele de lucrări și atribuirea si derularea mai multor contracte de prestări servicii, printre care și a serviciilor de audit.

Astfel, în data de 3 septembrie 2020, Aquatim a semnat contractul de servicii CS 03: Servicii de audit al “Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Timiș, în perioada 2014-2020”, cu firma BDO Audit SRL, în valoare de 505.000 lei fără TVA. BDO Romania este una dintre cele mai importante firme de audit și consultanță din țară, având mai mult de 25 de ani de experiență în prestarea de servicii profesionale.

Serviciile de audit financiar independent al contractului constituie o condiție obligatorie impusă de Uniunea Europeană în cadrul Contractului de Finanțare pentru desfășurarea proiectului. Societatea de audit independent agreată de Autoritatea Contractantă și angajată în cadrul proiectului are obligația de a realiza un raport de verificare al cheltuielilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*