ELECTORAL

Victor Ponta: “Bătălia e foarte grea. E greu să câștigi dintr-un tur cu un primar aflat în funcție”

Victor Ponta: “Bătălia e foarte grea. E greu să câștigi dintr-un tur cu un primar aflat în funcție”

Președintele Pro România, Victor Ponta, a venit joi la Timișoara pentru a-i susține pe candidații la Primăria Timișoara, medicul Marius Craina, respectiv  Adrian Pau, la președinția Consiliului Județean Timiș.

Astfel, potrivit acestuia, obiectivul de astăzi a fost acela de a sublinia încrederea pe care o are în candidații Pro România în județ. “Era imposibil să avem un candidat mai bun decât Marius Craina la Primăria Timișoara. Niciun alt partid nu poate avea un candidat mai bun, îndeplinește criteriile pentru un primar, nu doar că s-a născut și trăiește aici, cunoaște orașul, are experiență. Timișoara are un potențial extraordinar, pe care în parte și l-a arătat, dar care, în anii care urmează, poate fi pus în valoare sau poate fi inhibat, din cauza unui stil de management care cred că devine din ce în ce mai evident. Văd că în oraș partea de administrare a fost lăsată în umbra de jocuri politice. Cred că Marius Craina poate să obțină un vot pentru. La Timișoara cred că votul pentru Marius Craina poate să fie un vot pentru o persoană și pentru un proiect.(…) Adrian Pau, Nicu Birău (candidatul Pro România la funcția de primar al comunei Variaș), ca și alții, a venit alături de mine de la început. Noi am pornit cu câțiva oameni. În 27 septembrie, Pro România o să prindă fundație”, a subliniat Victor Ponta, președintele Pro România.

Privind alegerile locale din acest an, liderul Pro România a spus că „bătălia e foarte grea. E greu să câștigi dintr-un tur cu un primar aflat în funcție. Blatul dintre PNL și PSD pe această temă a definit anul 2020”.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*