Cultură

Pavel Stratan şi Ducu Bertzi participă la Seara Chitarelor

Pavel Stratan şi Ducu Bertzi participă la Seara Chitarelor

Primăria Timișoara te invită să participi la un proiect inițiat anul trecut în cadrul ,,Festivalului Artelor Timișorene”, proiect ce animă sufletele iubitorilor de muzică. Dacă ai plăcerea de a cânta la chitară, eşti aşteptat sâmbătă, 19 septembrie, începând cu ora 19.00, în Piața Libertății din Timișoara, la ,,Seara Chitarelor”.

Participă: Pavel Stratan, Ducu Bertzi, Grupul Tinerilor Chitariști ,,Beg Art”, Lia Burg, Dana Varadi și Alin Dinulescu, Ștefan Trubadur.

Un moment deosebit îl va constitui prezența în scenă a grupului ,,Flores”, generația de aur, prilejuită și de înmânarea titlului de cetățean de onoare lui Ioan Mătăsaru, profesorul ,,responsabil” de  formarea și dezvoltarea grupului Flores din Timișoara, între anii 1979 şi 1993. Sub bagheta și îndrumarea maestrului, Flores a devenit cel mai important grup muzical de copii al României. Multe personalități ale lumii muzicale actuale, cu originea în Timișoara, au avut la bază formarea în grupul Flores.

Așadar vor fi atât recitaluri, cât și momente interactive, în care cei prezenți vor fi invitați să cânte alături de artiștii prezenți pe scenă.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor în vigoare. Cine dorește să participe la eveniment se poate înscrie pe pagina Evenimente Primăria Timişoara, în cadrul evenimentului dedicat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*