Eveniment

Comerț cu parfum contrafăcut, pus pe butuci de jandarmi

Comerț cu parfum contrafăcut, pus pe butuci de jandarmi

O persoană care oferea, spre comercializare ambulantă, sticle cu parfum contrafăcut, a fost depistată de jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara. Aceasta a fost observată, sâmbătă, în parcarea unui centru comercial situat în strada Divizia 9 Cavalerie din Timișoara, în timp ce le oferea trecătorilor recipiente din sticlă ce aveau, în conținut, un lichid cu miros specific de parfum și care purtau numele unor mărci consacrate.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în județul Mehedinți. De asemenea, au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” constituie infracţiune, prevăzută şi sancţionată de Legea nr. 84/1998 republicată.

Cele zece recipiente cu parfum contrafăcut găsite asupra bărbatului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*