Politic

Candidatul PNL la Primăria Șag, pedalând între partide

Candidatul PNL la Primăria Șag, pedalând între partide

Candidatul PNL la Primăria Șag, Luca Florin, este un adevarat ciclist… între partide.

În 2012, a “pedalat” politic alături de partidul lui Dan Diaconescu. Patru ani mai târziu reușea să candideze, schimbând bicicleta politică și „pedalând” alături de partidul lui Tăriceanu, ALDE. A pedalat atunci și alături de PSD și de actualul primar Flavius Roșu, fapt ce i-a adus funcția de viceprimar.

Înainte de alegerile din 27 septembrie 2020 s-a urcat pe „bicicleta” galbenă, devenind liberal și candidat de primar  împotriva aceluiași Flavius Roșu, atingând recordul de trei partide în tot atâtea scrutinuri electorale.

Recent, europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, trimitea o replică dură conducerii partidului, legată de traseismul politic: “Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească”.( sursa: Digi24).

Întrebarea care circulă acum între șăgeni: care e următoarea „bicicletă” politică pe care va pedala pasionatul de pedalări politice Luca Florin, nimeni nu crede că PNL va fi ultimul rastel în care își va parca bicicleta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*