Social

Apel disperat pentru salvarea vieţii unui timişean de 45 de ani în urma unei complicații provocate de coronavirus

Apel disperat pentru salvarea vieţii unui timişean de 45 de ani în urma unei complicații provocate de coronavirus

Apel disperat al unei voluntare de la Serviciul de Ambulanță Timiș. Soțul ei are nevoie urgență de un transplant, în urma unui infarct acut de intestin făcut din cauza unei complicații provocate de noul coronavirus. El este acum negativ și urmează să fie transferat la Brașov pentru o intervenție care i-ar putea salva viața.

Bărbatul fost operat de două ori, însă are nevoie de un transplant de intestin subțire. A fost găsit donatorul compatibil și medicul care să realizeze trasplantul. Intervenția se ridică la 80.000 de euro, o sumă mult prea mare, pe care familia nu o are, așa că face un apel către oricine este dispus să ajute, să doneze.

Pacientul are 45 de ani. Este din Beregsău Mare, județul Timiș, și a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în 10 august. A fost internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara timp de două săptămâni. La o zi după ce a plecat acasă a început să se simtă rău, acuză dureri de burtă, așa că a ajuns înapoi în unitatea medicală și transferat la Spitalul Municipal pentru a fi investigat și tratat.

Mihai Iancu este internat, în prezent, la Spitalul Municipal din Timișoara unde a fost operat deja de două ori în ultimele 10 zile. După cea de-a doua intervenție chirurgicală, medicii au spus că șansele de supraviețuire sunt minime. Soția sa a reușit însă să găsească un medic în Elveția care a efectuat în trecut un transplant de intestin subțire care i-a îndrumat spre un medic din Brașov care ar putea face o astfel de intervenție. A fost găsit și un donator compatibil, fratele lui Mihai. Problema cea mai mare acum este că trebuie să strângă bani pentru transplant. O sumă foarte mare, într-un timp foarte scurt. 80.000 de euro.

Diana a creat și o pagină pe Facebook dedicată salvării soțului ei. Pagina se numește „Miță, minunea mea” și cuprinde toate informațiile despre situația lui Mihai și modalitățile prin care se pot face donații pentru a-i da o șansă în plus la viață.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*