Eveniment

Un bărbat fără permis din Lugoj a fost urmărit cu maşina de poliţişti zeci de kilometri

Un bărbat fără permis din Lugoj a fost urmărit cu maşina de poliţişti zeci de kilometri

Un bărbat fără permis din Lugoj a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, la un control de rutină. Agenţii de la rutieră au pornit în urmărirea lui cu trei autospeciale. Cursa nebună s-a terminat după o urmărire periculoasă prin tot oraşul. Întreaga operaţiune a fost filmată de poliţişti, care au vrut să aibă o dovadă clară cu infracţiunile şoferului.

Poliţiştii i-au făcut semn şoferului să oprească la un control de rutină. Bărbatul aflat la volan a ignorat semnalele agenţilor şi şi-a văzut de drum, accelerând în momentul în care a trecut pe lângă patrulă. Trei autospeciale au pornit în urmărirea maşinii în care se aflau două persoane.

Somat prin staţia maşinii să tragă pe dreapta, cel aflat la volan a încercat să scape de poliţişti. A încălcat regulile de circulaţie şi a fost la un pas să provoace un accident.

În cele din urmă, şoferul a oprit maşina pe marginea drumului şi a încercat să fugă. A fost rapid capturat şi încătuşat.

„Pe strada Făgetului din municipiul Lugoj, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar, abandonând mașina și fugind. La aproximativ 10 metri, acesta a fost imobilizat și încătușat, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Lugoj, unde în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, prezentând organelor de poliție un tipizat fals. Pe numele bărbatului de 25 de ani, s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ,,fals material în înscrisuri oficiale”, “uz de fals” și “conducere a unui autovehicul fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, au transmis pentru Lugojeanul.ro cei de la IPJ Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*