Eveniment

Doi pompieri au murit în Caraş-Severin. Maşina lor a ieşit inexplicabil de pe şosea şi s-a izbit de un tir

Doi pompieri au murit în Caraş-Severin. Maşina lor a ieşit inexplicabil de pe şosea şi s-a izbit de un tir

Un grav accident a avut loc, noaptea trecută în judeţul Caraş-Severin. Doi pompieri aflaţi în timpul liber au murit, după ce maşina lor s-a lovit violent de un tir parcat regulamentar pe marginea drumului, într-o parcare. Impactul a fost atât de puternic, încât tirul a fost mişcat din loc mai bine de 6 metri.

Accidentul a avut loc în localitatea Băuţar, din judeţul Caraş-Severin. Cei doi pompieri erau colegi la ISU Mehedinţi şi se întorceau din Hunedoara. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat. Autoturismul s-a lovit violent de remorca unui tractor, parcat regulamentar, pe marginea şoselei.

Impactul a fost atât de puternic, încât cei doi pompieri au murit pe loc.

„În cursul nopții, autoturismul condus de un subofițer ISU Mehedinți, pe DN 68 Hațeg – Caransebeș, km 32+580 m, în zona loc. Băuţar, jud. Caraș-Severin, a părăsit carosabilul, lovind violent remorca unui ansamblu de vehicule parcat regulamentar. Impactul s-a soldat cu decesul conducătorului auto și al pasagerului, ambii subofițeri ISU Mehedinți aflați în timpul liber”, se arată într-un comunicat al poliţiştilor din Caraş-Severin.

Poliţiştii de la rutieră nu exclud varianta ca pompierul care conducea să fi adormit la volan.

Sursa: Antena 3

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*