ELECTORAL

Deputatul Marian Cucșa, candidat la Primăria Timișoara: “Mă voi asigura că timișorenii care au într-adevăr nevoie, vor beneficia de locuințe sociale”

Deputatul Marian Cucșa, candidat la Primăria Timișoara: “Mă voi asigura că timișorenii care au într-adevăr nevoie, vor beneficia de locuințe sociale”

De ani de zile, Timișoara se confruntă cu o criză de locuințe sociale. Au fost situații demne de cartea recordurilor, în care, la primărie erau înregistrate solicitări nesoluționate, vechi de un sfert de secol.

Nu s-a construit mare lucru, iar spațiile existente sunt lăsate în paragină. E momentul ca această problemă să fie rezolvată.

Cum văd eu lucrurile?Am întâlnit foarte mulți tineri care provin din familii cu probleme, care nu-și permit să plătească o chirie. Care abia ies de pe băncile școlii și încă nu știu încotro să o apuce. Cred că le-ar fi de mare ajutor o locuință socială. În primul rând, odată ajuns în fruntea primăriei, voi cere o analiză clară a situației locuințelor sociale. Câte sunt, cine le ocupă…

Deși presa a scris în repetate rânduri despre abuzurile făcute de administrație, mai exact despre locuințele sociale ocupate de chiriași de lux, problema nu a fost rezolvată. Voi schimba lucrurile. Aceste apartamente au fost construite

cu un scop clar. Iar cazul social este la fel de clar definit în lege. Mă voi asigura că oamenii care au într-adevăr nevoie, vor beneficia de ajutor”, a explicat deputatul Marian Cucșa.

Acesta nu este singurul proiect gândit de deputatul Marian Cucșa pentru Timișoara. Pentru că sunt multe de reparat în orașul nostru, Cucșa are o listă de proiecte, pentru un oraș cu adevărat European.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*