Eveniment

Ghinion pentru un hoţ. Un polițist timişorean aflat în timpul liber i-a stricat socotelile

Ghinion pentru un hoţ. Un polițist timişorean aflat în timpul liber i-a stricat socotelile

Un bărbat de 35 de ani a fost reținut de polițiștii timișeni pentru comiterea unui furt dintr-un imobil aflat în construcție.

În data de 31 august, un polițist aflat în timpul liber, din cadrul Secției 2 Poliție Urbană Timișoara, a observat la intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu Bulevardul Revoluției un bărbat de 35 de ani, bănuit de furt dintr-un imobil. În scurt timp în urma sesizării agentului, bărbatul a fost identificat și reținut.

În urma probatoriului administrat polițiștii au constatat că în noaptea de 30 spre 31 august a.c., cel în cauză, ar fi pătruns în incinta unui imobil aflat în construcție de pe strada Tosca din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe scule și cabluri electrice, cauzând un prejudiciu în valoare de 14.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

„Mulțumim colegului nostru pentru spiritul civic de care a dat dovadă!”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

 

Foto: arhivă

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*