Eveniment

Un timişorean are necazuri serioase după ce jandarmii i-au găsit în maşină un joint

Un timişorean are necazuri serioase după ce jandarmii i-au găsit în maşină un joint

O persoană care deținea, în autoturismul său, substanţe interzise, a fost depistată de un echipaj de jandarmerie, pe o stradă din zona centrală a Timișoarei.

Sâmbătă, în jurul orei 16.00, jandarmii din Gruparea Mobilă Timişoara se aflau în serviciu de menținere a ordinii publice, iar la un moment dat au observat într-un autoturism parcat două persoane care aveau un comportament ce a atras atenția.

Jandarmii au luat măsura stabilirii identităţii acestora și au procedat la percheziția autovehiculului, în torpedoul căruia au găsit o țigaretă tip „joint” având în conținut masă vegetală de culoare verde-olive și două plicuri transparente, unul cu același gen de masă vegetală și celălalt cu un praf de culoare albă, despre care există suspiciunea că sunt substanțe interzise deținerii sau consumului.

Obiectele găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și predate, împreună cu actele de sesizare, organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*