Social

Doctorul timişorean Cristian Milicin a murit la doar 44 de ani după ce s-a infectat cu covid

Doctorul timişorean Cristian Milicin a murit la doar 44 de ani după ce s-a infectat cu covid
Adora Beauty

Un medic în vârstă de 44 de ani a decedat la Timișoara pe fondul infecției cu noul coronavirus, la trei săptămâni de la diagnosticare.

Anunțul a fost făcut de către managerul Spitalului Județean din Timișoara, Raul Pătrașcu. Potrivit acestuia, medicul Cristian Milicin s-a infectat în urmă cu trei săptămâni. Starea lui s-a agravat și nu a mai putut fi salvat.

„A decedat domnul asistent universitar dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu „cred” în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara este alături de familie. Sincere condoleanțe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Raul Pătrașcu pe contul său de Facebook.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*