ELECTORAL

S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale 2020. Primele afişe, lipite la miezul nopţii

S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale 2020. Primele afişe, lipite la miezul nopţii

S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale 2020! Iar primul pas către reușită este o promovare cât mai bună. Asta înseamnă și un loc mai bun pe panoul electoral.

Cursa a început cu lipitul afișelor electorale. La ora 24:00 reprezentanţii partidelor politice din Timişoara au ieşit în centrul oraşului pentru a lipi primele afişe electorale. Membrii staffurilor de campanie au venit cu zeci de minute mai repede pentru a prinde un loc cât mai bun.

Astfel, Nicolae Robu, candidatul PNL Timiș pentru un nou mandat de primar a venit însoțit de soție și de echipa liberală. Aceștia au fost primii care au lipit afișele electorale pe panoul amplasat în fața Operei.

De cealaltă parte, PSD Timiș la ora 23:55, în fața Operei din Timişoara, a marcat evenimentul de lipire a primului afiş electoral pentru alegerile locale din acest an. Au fost prezenți: Alfred Simonis – preşedintele PSD Timiş, Voichița Lăzureanu – candidat la Primăria Timişoara, Călin Dobra – candidat la CJT, candidații la funcțiile de consilieri locali și județeni. “Am dat startul campaniei electorale, suntem aici unul lângă altul, o echipă, așa cum ne stă bine”, a transmis Voichița Lăzureanu, candidatul PSD Timiș la Primăria Timișoara.

La rândul său, Călin Dobra, candidatul PSD pentru șefia CJ Timiș a declarat: “Am demonstrat și în situațiile delicate pentru județul Timiș că facem echipă bună și sunt ferm convins că putem face echipă bună și la Primărie și la CJ. Mulțumesc colegilor care sunt alături de noi și nu pot decât să urez succes celorlați competitori  și le solicit să dăm dovadă de fairplay în campania electorală”.

Echipa Pro România Timiș a venit în frunte cu Marius Craina, candidatul pentru Primăria Timisoara și cu candidații la funcțiile de consilieri locali.“Conform tradiției ne pregătim să punem afiș electoral. Urmează o perioadă de campanie în care dorim să luăm contact cu cât mai mulți timișoreni. Dorim să vizităm mai multe locuri din Timișoara, dorim să ne informăm mai mult în ceea ce privește realitățile orașului nostru, astfel în 27 seara după ce vom câștiga această  competiție să fim pregătiți și să ne apucăm din data de 28 dimineața de lucru”.

După ce a lipit primul afiș, Marius Craina, candidatul Pro România pentru fotoliul de primar a spus că: „Tot așa de zâmbăreț să fiu și la sfârșitul campaniei”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*