Administrație

O nouă investiţie în educaţia elevilor din Şag

O nouă investiţie în educaţia elevilor din Şag

Primarul comunei Şag, Flavius Alin Roşu, a prezentat pe contul său de socializare o nouă realizare. Este vorba despre renovarea unui spaţiu nefuncţional de 12 ani.

“Am achiziționat școala veche în 2018 de la Episcopia Româno Catolică, spațiu nefuncțional de 12 ani! Am demarat încă de atunci proiectul refacerii acestui corp de clădire nefuncțional și deteriorat. Fiindcă trebuie să creștem capacitatea sălilor de clasă a şcolii noastre. Investiția se ridică la aproximativ 400 000 lei, iar termenul pentru finalizarea celor trei săli de clasă este începutul anului școlar”, a scris primarul Roşu pe Facebook.

Edilul a mai precizat că aşa arată acum spațiile acestei clădiri, pe care se străduieşte să o pună la dispoziția elevilor, într-o perioadă extrem de complicată, atât pentru ei și familiile lor, cât și pentru dascăli.

“Din păcate, ambiția prostească a unora de a bloca extinderea grădiniței, ratând 350.000 euro, bani ce urmau să vină de la Guvern, ne privează de o plus valoare adăugată învățământului preșcolar din Şag. (Astăzi era finalizată lucrarea). Încercăm însă să compensăm blocajele stupide, căutând soluții în continuare. Urmează și alte vești bune, în această direcție!”, a mai adăugat primarul Flavius Alin Roşu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*