ELECTORAL

Candidatul Pro România la Primăria Timișoara și-a prezentat astăzi echipa de consilieri locali

Candidatul Pro România la Primăria Timișoara și-a prezentat astăzi echipa de consilieri locali

Candidatul Pro România la Primăria Timișoara, medicul Marius Craina, și-a prezentat astăzi echipa de consilieri locali cu care intră în alegerile din 27 septembrie. Este vorba despre 34 de candidați pentru Consiliul Local Timișoara.

Astfel, primul care deschide lista este chiar Marius Craina, candidatul la Primăria Timișoara. Următorii care se regăsesc sunt Roxana Iliescu, Adam Crăciunescu, Daniela Radu, Ciprian Chihaia, etc. „Sunt oameni profesioniști în domeniul lor de activitate, oameni care au demonstrat ceva în viață, oameni care reprezintă foarte multe categorii și meserii – medici, avocați, profesori, economiști, ingineri, antreprenori, care au rolul de a contribui la creșterea calității vieții în municipiul Timișoara. Doar un număr foarte redus din cei care și-au dorit să fie alături de noi și să contribuie la visul nostru, acela de a moderniza Timișoara, au putut să fie incluși pe listă”, a explicat Marius Craina.

În plus, acesta îi invită pe timișoreni să se implice activ la dezvoltarea orașului.“O spun și acum cu aceeași convingere: am intrat în bătălia pentru funcția de primar al municipiului Timișoara ca să câștig, nu ca să fac blaturi ordinare sau jocuri politice pe sub masă! Dacă ne respectăm – și eu mă respect! – noi suntem datori Timișoarei și cetățenilor ei, NU grupurilor de interese care trag sforile în spatele cortinei! Împreună, noi cei corecți, vom învinge. (…) Îmi doresc din tot sufletul ca în data de 27 septembrie seara să desfacem sticla de șampanie și să le mulțumim timișorenilor pentru votul pe care ni l-au acordat”, a transmis Marius Craina, candidatul Pro Romania pentru fotoliul de primar.

În plus, dacă va câștiga Primăria Timișoara „prima decizie pe care aș lua-o ar fi aceea de a organiza o ședință cu toate departamentele, cu tot ceea ce înseamnă structură a primăriei pentru a mă prezenta, pentru a prezenta echipa de consilieri, astfel încât tot aparatul de personal care lucrează în primărie să cunoască noii membri ai consiliului local. Vom stabili care sunt măsurile urgente pe care trebuie să le luăm imediat în cadrul primăriei”, a explicat Marius Craina, candidatul Pro România.

Campania electorală pentru alegerile locale debutează la miezul nopții.

(galerie FOTO)

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*