Administrație

Primăria Recaş asfaltează străzile din Bazoșu Vechi

Primăria Recaş asfaltează străzile din Bazoșu Vechi

De aproximativ două săptămâni au început lucrările de asfaltare a străzilor din satul Bazoșu Vechi. În primă fază se lucrează la montarea podurilor și podețelor la intersecțiile străzilor, după care se va intra cu toată forța la casetarea lor, la pietruire și în final la asfaltarea cu două straturi.

Contractul este valabil pe o perioadă de 12 luni și după estimările constructorului, lucrările vor fi finalizate cel târziu la 31 decembrie 2020, acest lucru fiind realizabil și în funcție de posibilitățile de finanțare. După cum se știe, lotul numărul 1 din Bazoș are finanțare de la Guvernul României prin PNDL.

Așadar, în foarte scurt timp, Bazoșul se va alătura celorlalte sate care aparţin de oraşul Recaș cu străzile interioare asfaltate după Recaș, Izvin, Stanciova, Petrovaselo (parțial) și Herneacova, care la fel, sunt în curs de asfaltare.

Se preconizează că la sfârșitul anului 2021 toate localitățile aparținătoare orașului Recaș inclusiv drumurile agricole de legătură să fie asfaltate.

„Dorim să menționăm că tot în această perioadă au început și lucrările de asfaltare a drumului de legătură dintre Bazoșul Vechi și Bazoșul Nou. Constructorul promite că începând cu 1 iunie 2021, se va circula pe asfalt pe acest drum, un lucru foarte important, mai ales pentru locuitorii din satul Bazoșul Vechi. Deci, într-un final promisiunile făcute în campania electorală din 2016 se vor materializa”, au transmis reprezentanţii Primăriei Recaş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*