Administrație

S-a finalizat ultima parcare între blocuri în cartierul Soarelui

S-a finalizat ultima parcare între blocuri în cartierul Soarelui

Primarul Nicolae Robu a anunţat pe Facebook că a fost finalizată ultima parcare din cartierul Soarelui între blocuri în locul garajelor demolate.

„Da, iată, am amenajat de la alfa la omega un prim cartier al orașului! Un al doilea -Cartierul Calea Buziașului- va deveni și el complet amenajat în curând, doar trei locații din cadrul lui neajungând, încă, la rând. În Cartierul Calea Buziașului, reamintesc, vom amenaja și acel Complex Sportiv și de Agrement, cu bazin de înot acoperit, bazin în aer liber, teren de tenis, teren trivalent de minifotbal, baschet și handbal, loc de joacă pt copii și un stadion de cca 5.000 de locuri, dedicat predilect -deci nu exclusiv- rugby-ului. Așteptăm din zi în zi documentația de la proiectant -întârziată din cauza pandemiei-, pt a da drumul licitației de execuție a lucrărilor. Tot în Cartierul Calea Buziașului, pe partea cealaltă a drumului spre Moșnița (pe stânga), vom construi acel stadion ultramodern cu 15.500 de locuri, a cărui prezentare v-am făcut-o de curând (el e acum în faza de pregătire a licitației pt elaborarea detaliilor de execuție și pt execuția propriu-zisă, la pachet). Deci, lucrările pe teren la acest stadion vor începe în primăvara lui 2021 și se vor încheia în primăvara lui 2022, nefiind exclus chiar spre finalul lui 2021, dacă totul merge bine.

Le mulțumesc miilor de cetățeni din aceste două cartiere pt deschiderea arătată, pt cooperarea la aceste transformări radicale, care au fost însoțite pe parcursul lucrărilor și de mult deranj, deschidere, cooperare fără de care n-am fi putut face ce-am făcut.

În paralel, am făcut același tip de amenajări ÎN TOATE CARTIERELE, dar, într-un număr mai mic, în limita capacității financiare și tehnice de a face. În aceste celelalte cartiere, însă, am făcut lucrări mari -cele trei pasaje Popa Șapcă, Jiul și Iulius, toate în Nord, lărgirea la 4 benzi a străzilor Calea Sever Bocu, Cloșca, Ovidiu Balea, modernizări de intersecții pe Calea Aradului, la Punctele Cardinale, în Mărăști, amenajări/ modernizări de parcuri -de ex Parcul Dacia-, etc, etc, toate în Nord-, toate de uzul zilnic în primul rând al locuitorilor din zonele respective, chiar dacă de interes mai larg. Vom continua, de-acum, în aceeași forță cu care am procedat în Cartierul Soarelui și Cartierul Calea Buziașului cu demolarea garajelor și amenajarea de parcări în celelalte cartiere ale orașului. Pt că ÎNTREG ORAȘUL NE PREOCUPĂ ÎN EGALĂ MĂSURĂ, PE TOȚI CETĂȚENII ÎI RESPECTĂM, ÎN MOD EGAL, INDIFERENT UNDE LOCUIESC! Numai propaganda politicianistă și presa de trei lulele folosită de aceasta, cu bani mulți puși în joc, prezintă lucrurile altfel!

Este adevărat că am acordat atenție mare Centrului. Dar oare nu este el al nostru, al tuturor, nu ne bucurăm, oare, noi de el, cu toții, nu ne mândrim, oare, noi cu el, cu toții? Ce oraș din România se-apropie măcar de Timișoara ca frumusețe și puls al vieții, ca loc de promenadă și loisir, cu centrul său? TOATE LE-AM FĂCUT ÎMPREUNĂ CU DV, CEI MULȚI, CEI POZITIVI, PT NOI TOȚI, DECI INCLUSIV PT CEI NEGATIVI! ȘI, ÎMPREUNĂ VOM CONTINUA, ÎMPREUNĂ VOM FACE TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!”, a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*