Turism

Se dă startul zborurilor spre Antalya, dar și vacanțelor pe plajele însorite din Turcia

Se dă startul zborurilor spre Antalya, dar și vacanțelor pe plajele însorite din Turcia

O nouă companie aeriană va ateriza pe Aeroportul Internațional Timișoara.

Începând de vineri, 21 august, operatorii de turism vor pune la dispoziția turiștilor primul charter de vacanță, din acest an, ce va decola de pe aeroportul Timișoara spre destinația Antalya. Astfel, primul zbor charter de vacanță cu destinația Antalya va fi operat de compania aeriană AnimaWings. De asemenea, este pentru prima dată când noua companie aeriană va ateriza pe aeroportul Timișoara. Aeronava de tip Airbus A320 va ateriza la Timișoara la ora 12:00, urmând mai apoi să decoleze la 12:45 spre destinația Antalya – unde va ajunge la ora 14:45.

Operatorii de turism oferă posibilitatea turiștilor de a ajunge în Antalya și în ziua de sâmbătă. Astfel, cel de-al doilea zbor charter de vacanță cu destinația Antalya va fi operat de compania aeriană Tarom, începând din 22 august, după următorul orar de zbor: aterizare pe aeroportul Timișoara la ora 12:30, decolare de pe aeroportul Timișoara la ora 13:30, aterizare pe aeroportul din Antalya la ora 15:40.

„Debutul zborurilor charter de vacanță către Antalya este un moment așteptat atât de aeroportul Timișoara, cât și de turiști, mai ales dacă ținem cont de perioada restricționată în care ne aflăm și de sezonul estival în care cele mai multe concedii se doresc a fi petrecute la malul mării. Anul trecut, mai bine de jumătate dintre pasagerii curselor charter, operate de pe aeroportul Timișoara, și-au petrecut vacanța de vară în stațiuni din Turcia. Ne dorim ca și în acest sezon estival, gradul de încărcare către destinațiile de vacanță să fie unul cât mai mare, iar turiștii români să aibă posibilitatea de a beneficia de un sejur plăcut în orice destinație de vacanță cu zbor direct din Timișoara”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Aeroportul le reaminteşte pasagerilor faptul că planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timișoara este publicat pe site-ul: www.aerotim.ro.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*