ELECTORAL

Candidatul PSD la Primăria Jebel propune mai multe dezbateri publice cu cetățenii

Candidatul PSD la Primăria Jebel propune mai multe dezbateri publice cu cetățenii

Întâlnirile și discuțiile în teren cu jebelenii l-au făcut pe Cristian Rusu, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Jebel, să înțeleagă cât sunt de importante problemele pe care cetățenii le ridică pe plan administrativ.

Astfel, acesta susține că dacă va câștiga alegerile de primar, va permanentiza relația deschisă cu oamenii. Vor fi organizate periodic dezbateri publice cu locuitorii comunei privind cele mai importante decizii care trebuie luate la nivel local.

În perioada de precampanie am discutat și m-am consultat cu mai mult de jumătate dintre locuitorii comunei mele. Trebuie să vă spun că a fost o experiență extrem de folositoare. În urma acestor discuții am realizat Proiectul pentru Jebel, planul meu și al echipei mele pentru localitatea noastră. În plus, am decis un lucru important: dacă reușesc să ajung primar, doresc să permanentizez această relație deschisă cu jebelenii. Astfel, îmi doresc să organizez dezbateri publice înainte de fiecare decizie importantă a Primăriei! Îmi doresc ca oamenii să știe ce vrea primăria să facă, cum vrea să o facă și cu ce preț! În felul acesta vom ști mereu ce avem de făcut astfel încât să rămânem aproape de dorințele cetățenilor comunei noastre”, a declarat Cristian Rusu, candidatul PSD la Primăria comunei Jebel.


2 Comentarii

  1. Ochiul limpede

    Nimic nou, toate sunt vechi, aceleași năravuri dar cu alți inși, se vad parca metehnele lui bociu.

  2. Ochiul limpede

    La jebel nu se schimba nimic, localitatea este umbrita de psd care in mandatele trecute prin Sabin bociu a comunicat cu cetățenii doar în perioada alegerilor locale. Localitatea a fost de fapt cucerita nu condusa prin tot felul de alianțe precare,pe deviza :la vremuri noi tot noi!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*