Administrație, ELECTORAL

Primarul din Giroc: A fi prezent pe Facebook înseamnă să ai și avantaje, dar și dezavantaje

Primarul din Giroc: A fi prezent pe Facebook înseamnă să ai și avantaje, dar și dezavantaje

Ionel Toma, primarul comunei Giroc, care candidează pentru a şaptea oară, li s-a adresat girocenilor printr-o postare pe Facebook.

„Încep prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-aţi adresat cu diferite ocazii, pentru miile de mesaje şi pentru încrederea acordată. Puterea adevărului trebuie să rămână la rang de cinste, iar dezinformările (care sunt la modă) să dispară.

Atât eu, cât și voi știm că a fi prezent pe Facebook, înseamnă să ai și avantaje, dar și dezavantaje. Avantajele sunt activate foarte repede și produc efectul dorit pentru cel care postează, pe când dezavantajele sunt percepute mai greu, deoarece sunt bine ascunse și ticluite.

Mi-am propus să fiu prezent aici în scopul informării corecte și al relaxării pe unele teme, mai ales administrative, dar și politice pentru că, am observat că dezinformarea și propagarea unor idei total greșite au devenit tot mai intense.

Știu că societatea pe care o reprezint are mai multe necesități și acestea devin stringente în anumite circumstanțe sau în anumite perioade.

De pildă, în comunitate există un ,,capital social” care se dorește a fi cucerit, pe diferite căi, în folosul unor grupuri de interese.

Modul de comunicare al unora nu este lipsit de acuze, aroganțe și neadevăruri, fiind aruncate în spațiul public toate acestea doar pentru a-i pune în lumină rea pe cei care se află la conducere, deschizând ușa unor promotori doar în comunicare.

Sigur că unii doresc să se autopromoveze și nu este nimic rău, dar să o facă pe realitatea confirmată, pe ideile lor și pe putință, nu pe dorință.

Vreau să păstrez această apropiere cu prietenii adevărați, să continuăm și să găsim soluții sustenabile.

Sunt, pe de altă parte, nevoit să fac cunoscut faptul că, în această comună se muncește, iar rezultatele celor 6 mandate pe care le am în fruntea acestei unități administrative sunt vizibile. Desigur, noii cetățeni nu au de unde să știe aceste lucruri deoarce pe sistemul informațional nu circulă decât criticile aduse administrației pe care o coordonez.

Am văzut comentarii în spațiul virtual ale unor oameni care s-au depărtat de lumea reală, care au uitat cum erau cele două localități acum 25 ani.

În concluzie, nu doresc să fiu acuzat de lipsă de modestie, dar nici nu vreau să fiu batjocorit pentru tot ceea ce am realizat.

Îmi doresc ca interacțiunea cu voi să fie reală și cu respect reciproc. Abia atunci putem vorbi despre o rețea de socializare ancorată în nevoile societății în care trăim.

În câteva articole succinte, cu date concrete, voi încerca să aduc în fața voastră realizările unei vieți, spre binele și bunăstarea noastră.

Sănătate și numai bine!”, este mesajul trimis de Ionel Toma.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*