ELECTORAL

Alianța pentru Șag, în frunte cu primarul Flavius Roșu, și-a depus candidaturile

Alianța pentru Șag, în frunte cu primarul Flavius Roșu, și-a depus candidaturile

Echipa de consilieri PSD Șag, în frunte cu primarul Flavius Roșu, și-a depus luni, 17 august, candidaturile pentru administrația locală din Șag.

Candidatura mea la Primărie și lista de consilieri pentru Consiliul Local Sag, sub numele de Alianța pentru Sag (AȘ). Este un moment important pentru fiecare localitate din această țară, așa că noi îl privim cu mare responsabilitate. Ani de zile Șagul a avut de suferit din cauza blocajelor așa zis politice. Nu a fost scutită de această plagă care încetinește normalitatea în România nici administrația pe care cu onoare am servit-o în numele dumneavoastră și al votului dat în 2016 de către comunitatea sageana.

Am avut patru ani grei, dar împlinirile au fost pe măsură, în ciuda unor neîmpliniri inerente. Pe care le vom transformă în împliniri, cu sprijinul tuturor celor de bună credință. Am făcut eforturi uriașe să depășim blocajele, să demontăm minciunile și să punem cărămizile la locul lor, într-o construcție ce am început să o ridicăm etapă după etapă.

Am finalizat proiecte, dar mai ales am pus bazele unora noi, a căror implementare în perioada ce vine va schimbă față comunei noastre.

Este nevoie însă, că în Consiliul Local să avem unitate. Dezbinarea întreținută cu osardie de politicieni de conjunctură trebuie să se sfârșească ACUM!

Și pentru că nu politică sau politicienii o vor realiza, ci doar dumneavoastră, va propun o lista omogenă de Oameni, nu de politicieni. Ci de persoane, de individualități, din toate zonele comunei, cu care vreau să construim pentru Sag.

Oameni care cunosc Sagul. Oameni care iubesc Sagul. Oameni a căror energie, timp și efort vor fi folosite pentru implicare totală și nu pentru războaie și frustrări personale, duse în fapt împotriva interesului general.

Este momentul că sagenii să trimită în Consiliul Local o majoritate unită!

Alianța pentru Șag (AȘ) este soluția pe care, cu seriozitate și încredere o propun pentru acest demers fără precedent.

Vă propun o șansă! Vă propun să construim împreună! Vă propun să fim, toți, Alianța pentru Șag (AȘ)“, a transmis edilul comunei Șag, Flavius Roșu.

Pe listă se regăsesc:

 1. Roșu Flavius Alin
 2. Ciuculescu Daniel
 3. Cristescu Loriana
 4. Sarbovan Vlad- Călin
 5. Bujora Sebastian
 6. Vlad Ioan
 7. Saucă Cristian
 8. Marincu Borislav
 9. Cereguti Aurel
 10. Kari Drumof Mihaela
 11. Buda Florin
 12. Vodă Codruța
 13. Iftimia Andra
 14. Baran Marcela
 15. Pantea Petre
 16. Chirițescu Vasile
 17. Torok Eufimia-Amalia.

Un comentariu

 1. Mircea Raicu

  Foarte frumos Localitatea Sag din Județul Timiș se mândrește enorm de mult de realizările și investițiile aceste localități Datorita Domnului Primar Vlavius Alin Rosu sagu e foarte mult schimbat an investiți de succes va felicit foarte mult și va susținem AN continuare . Un primar Corect și iubitor de interesele cetățenilor și localități Sag

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*