Utile

Se întrerupe apa la Moşniţa, iar în trei comune va fi presiune redusă

Se întrerupe apa la Moşniţa, iar în trei comune va fi presiune redusă

Miercuri, 19 august, între orele 09 – 14, Aquatim va întrerupe furnizarea apei în cartierul Serena din Moșnița Nouă  și în întregime în Moșnița Veche, pentru extinderea rețelei de apă. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, li se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugaţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Marți, 18 august, între orele 09 – 14, presiunea va fi scăzută în localitățile Poieni, Crivina de Sus și Pietroasa datorită lucrărilor de spălare și dezinfectare a rețelei de apă.

Marți, 18.08.2020, între orele 08 – 16 se va sista livrarea apei în localitatea Fărășești datorită lucrărilor de spălare și dezinfectare a rezervorului și rețelei de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, li se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă şi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul în perioada anunțată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*