ELECTORAL

Organizația Județeană Timiș a Partidului Social Democrat a depus listele şi dosarele candidaților la Primărie și CJ

Organizația Județeană Timiș a Partidului Social Democrat a depus listele şi dosarele candidaților la Primărie și CJ

Organizația Județeană Timiș a Partidului Social Democrat a depus luni, 17 august, listele şi dosarele candidaților pentru funcțiile de consilieri locali şi primar al Municipiului Timişoara, respectiv consilieri județeni şi președinte al Consiliului Județean Timiș.

Potrivit presedintelui PSD Timis, Alfred Simonis, formula câștigătoare pentru PSD Timiș este Voichița Lăzureanu primar al Timișoarei și Călin Dobra președinte al Consiliului Județean. Alături de ei, 34 de candidați la Consiliul Local Timișoara, 45 de candidați la Consiliul Județean Timiș, zeci de primari de municipii, orașe, comune, și sute de candidați pentru consiliile locale din tot județul.

“Am depus listele oficiale la Biroul Electoral Municipal și la Biroul Electoral Județean. Mizăm pe o campanie corectă și onestă. Propunerile candidaților noștri sunt pertinente, ambițioase și au la bază nevoile cetățenilor. Pentru că așa cum ne-am preocupat de pensii, de alocații, de sănătate, educație, siguranța cetățeanului, ne-am ocupat și ne vom ocupa în continuare și de dezvoltare, modernizare, investiții, plus toate celelalte aspecte care fac dintr-o comunitate locală un succes”, a transmis Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*