Utile

Localităţile în care Aquatim anunţă întreruperi ale furnizării apei

Localităţile în care Aquatim anunţă întreruperi ale furnizării apei

Luni, 17 august, între orele 9 – 15, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Voiteg. Întreruperile au loc ca urmare a lucrărilor de spălare și igienizare a rețelei de distribuție a apei. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă şi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul în perioada anunțată.

Luni, 17 august, în comuna Boldur, se vor efectua spălări ale rețelei de apă în intervalul orar 8 – 12. Din acest motiv, presiunea apei va fi scăzută. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, li se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugaţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul în perioada anunțată.

De asemenea, tot luni, 17 august, în comuna Racovița, se va întrerupe alimentarea cu apă din cauza unei avarii pe coloana principală, la intrarea în localitate.  Remedierea avariei se va face în intervalul orar 8 – 11. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, li se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă şi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul în perioada anunțată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*