Eveniment

Familie de iranieni, oprită la frontiera cu Serbia să intre ilegal la noi în ţară

Familie de iranieni, oprită la frontiera cu Serbia să intre ilegal la noi în ţară
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au depistat, în urma unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale, o familie de cetăţeni iranieni,  care a încercat să intre ilegal în România.

Vineri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, judeţul Timiş, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere în zona de competenţă.

Astfel, la marginea localităţii de frontieră Jimbolia, au depistat trei persoane de origine afro-asiatică, doi adulţi şi un minor, fără documente asupra lor şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituției, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit faptul că cei în cauză sunt cetăţeni iranieni, un bărbat în vârstă de 34 ani, o femeie de 27 ani şi un minor de doi ani.  Întrucât femeia este însărcinată în şapte săptămâni şi a acuzat o stare de rău, aceasta a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent starea ei de sănătate fiind stabilă.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*