ELECTORAL

ALDE Timiș și-a prezentat candidatul la Consiliul Județean

ALDE Timiș și-a prezentat candidatul la Consiliul Județean

ALDE Timiș și-a prezentat vineri candidații la primăriile din județ, la Consiliul Județean și la Primăria Timișoara. Este vorba despre Titu Bojin la CJ  și Adrian Popescu la Primăria Timișoara. Evenimentul a avut loc la Muzeul Satului Bănățean.

Titu Bojin, fostul director al Administrației Bazinale de Apă Banat a fost prezentat de către vicepreședintele ALDE Timiș, Valentin Tudorică. Acesta a spus că Titu Bojin va conduce campania până în 27 septembrie și că în ultima perioadă partidul a crescut în sondaje.

Va fi o campanie grea, o campanie atipică, dar am încredere că experiența dobândită până acum îl va ajuta mult. Titu Bojin va conduce campania ALDE pentru Consiliul Județean, nu doar propria campanie. (…) La nivelul sondajelor, chiar dacă nu se prezentau la un nivel bun, în urma eforturilor depuse la nivel naţional şi judeţean s-a marcat o creştere în aprecierea alegătorilor din Timiş. Noi am purtat discuții nenumărate cu Titu Bojin, încă din octombrie 2019, inclusiv cu intenţia de a forma o alianţă cu PSD, Pro România şi UNPR”, a transmis Valentin Tudorică, vicepreședintele ALDE Timiș.

Bojin a mai ocupat funcția de șef al CJ Timiș între 2012 și 2016.“Mulțumesc că am fost acceptat și am fost primit membrilor ALDE din tot județul și vom face tot ce putem ca rezultatul să fie cât mai frumos, să avem rezultate din două cifre și la Consiliul Județean, și la Primăria Timișoara. A fost o perioadă de tatonări, am militat pentru o alianță care fără probleme ar putea să câștige alegerile în Timiș, dar eu cred că după degringolada care se vede atât în dreapta, cât și în stânga, noi care ne considerăm de centru avem șanse bune să câștigăm președinția CJ”, a spus Titu Bojin, candidatul ALDE la șefia CJ.

La rândul său, Titu Bojin crede că o alianță ar fi condus la câștigarea alegerilor „cu 101%”. „Este păcat că PSD, Pro România, ALDE, UNPR și partide mai mici nu am reușit să ne punem la aceiași masă și să câstigăm alegerile cu 101%. Am militat pentru o stângă care fără probleme putea să câştige alegerile în Timiş, dar după degringolada care se vede şi în stânga şi în dreapta, noi din centru sperăm să câştigăm alegerile”, a subliniat Titu Bojin.

În plus, Titu Bojin a vorbit și despre atacurile din ultima perioada și le-a transmis adversarilor că îi așteaptă la discuții legate de programul electoral sau de realizări.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*