Administrație

Apelul lui Dobra în războiul gunoiului: Nu vă mai jucați cu sănătatea oamenilor!

Apelul lui Dobra în războiul gunoiului: Nu vă mai jucați cu sănătatea oamenilor!

Asistăm, de câțiva ani deja, la un război al orgoliilor, între două firme care trebuie să se ocupe de colectarea și gestionarea deșeurilor din Timiș – Brai Cata și Polaris, transmite preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

Prima are responsabilitatea colectării deșeurilor de la cetățeni, iar cea de-a două trebuie să se ocupe de transportul acestora de la stații, la deponeul de la Ghizela.

„Un război al gunoaielor, în care ”victime” sunt cetățenii. Ultima ”bătălie” era la un pas să afecteze, din nou, oamenii din 16 localități, din zona Deta și alte 12, din zona Făget, precum și mediul înconjurător. Sănătatea publică nu se negociază, stimabililor! Ambițiile prostești afectează populația, care plătește un serviciu public, pe care voi v-ați angajat să îl prestați! Blocajele care apar constant din cauza așa ziselor conflicte comerciale între cei doi operatori e o crasă lipsă de profesionalism. O joacă de-a şoarecele și pisica, care ne poate costa 45 de milioane de euro – valoarea proiectului cu bani de la UE, aflat acum în monitorizare. Disputele afectează Sistemul Integrat de Management al Deșeurilor!”, a precizat Dobra.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*