Eveniment

Un poliţist aflat în timpul liber i-a recuperat unei tinere telefonul furat din mână

Un poliţist aflat în timpul liber i-a recuperat unei tinere telefonul furat din mână

Polițiștii timișeni au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Marţi seara, în jurul orei 20:30, polițiștii Secției 5 Timișoara au fost direcționați pe strada Albinelor, întrucât o tânără de 20 de ani anunța că prin acte de violență i-a fost sustras telefonul mobil, pe care îl avea în mână, de către o persoană necunoscută.

În urma strigătelor fetei, un polițist aflat în timpul liber, din cadrul S.A.S Timiș a pornit în urmărirea bărbatului. La scurt timp tânărul de 23 de ani a fost imobilizat de către omul legii, ulterior fiind predat polițiștilor din cadrul Secției 5 Timișoara.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru sâvârșirea infracțiunii de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

„Mulțumim colegului nostru pentru atitudinea proactivă și spiritul civic de care a dat dovadă. Omul potrivit la locul nepotrivit pentru tânărul de 23 de ani”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*