Politic

Primarul din Făget revine asupra deciziei şi anunţă că va candida din nou

Primarul din Făget revine asupra deciziei şi anunţă că va candida din nou

Marcel Avram, primarul oraşului Făget, care şi-a anunţat recent retragerea din viaţa administrativă, s-a răzgândit acum.

„Dragi făgețeni,

În ultimele trei săptămâni, am primit din partea dumneavoastră sute de mesaje prin care îmi cereați să revin asupra deciziei de a nu mai candida la funcția de primar al orașului Făget.

De asemenea, mi-ați spus că, în această perioadă ,atât orașul nostru, cât și țara trec prin situații dificile care,probabil, nu se vor opri prea curând și că, prin retragerea mea, vă las singuri, la greu. Vreausă vă spun că, în toată viața mea, nu am fugit niciodată de responsabilități și nu am lăsat pe nimeni la greu. În plus, pentru mine, părerea dumneavoastră este importantă, drept pentru care am hotărât să candidez pentru încă un mandat de primar al orașului Făget.

Totodată, vreau să vă transmit două lucruri:

1.Dacă voi fi ales, acesta va fi ultimul meu mandat de primar;

2.Acest mandat va fi unul complet, cu ajutorul lui Dumnezeu, deoarece, pentru mine, obținerea mandatului de primar este un contract pe patru ani, încheiat cu dumneavoastră, pe care mi s-ar părea imoral să îl reziliez unilateral, indiferent de oportunitățile personale sau politice care s-ar ivi pe parcurs.

Vă aștept pe toți în echipa lui Marcel Avram!”, este mesajul transmis de edilul de la PNL.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*