Politic

PMP Timiş: Stop zvonurilor! PMP Timiș merge singur la alegeri!

PMP Timiş: Stop zvonurilor! PMP Timiș merge singur la alegeri!

Partidul Mișcarea Populară infirmă cu fermitate zvonurile apărute în ultimele zile referitoare la posibilitatea de a candida pe liste comune cu PNL la alegerile locale de luna viitoare. PMP Timiș va avea candidați proprii și liste complete în toate cele 99 de localități ale județului Timiș. Este pentru prima dată când, la alegerile locale, PMP Timiș reușește să impună în viața politică a județului candidați valoroși, cu reale șanse de a câștiga competiția electorală în multe localități.

Trebuie spus că în ultimele luni am primit oferte să susținem candidaturile mai multor primari în funcție, însă am refuzat fiecare propunere, pentru că dorim să mergem singuri în aceste alegeri, cu candidații noștri, fără fuziuni și fără să susținem alte candidaturi.

Candidații pe care îi propunem în acestă competiție electorală sunt în mare parte oameni noi, oameni tineri, oameni cu viziuni de drepta, care îmbrățișează aceleași valori ca toți cei care fac parte din PMP sau simpatizează acest partid: cinste, patriotism, prosperitate, credință în Dumnezeu și dreptate pentru toți cetățenii.

„Suntem siguri că Partidul Mișcarea Populară va fi surpriza alegerilor locale în județul Timiș. Avem candidați pregătiți în toate localitățile din Timiș și nu acceptăm să susținem candidații altor formațiuni politice și nici nu încheiem nici un fel de alianțe sau înțelegeri preelectorale cu nimeni. PMP Timiș, la fel ca la nivel național, se prezintă la algerile locale cu oameni noi, oameni tineri, fără fuziuni. Le solicit pe această cale tuturor celor care lanseaza zvonuri false, și mai ales primarilor care încă mai sunt în funcții – doar până la finalul lunii septembrie – să se oprească! Minciunile lor lansate in spațiul public chiar și înainte de începerea oficială a campaniei electorale arată că le este frică de candidații noștri! Foarte bine! Să le fie frică! Asta pentru că ACUM VENIM LA PRIMĂRIILE DIN TIMIȘ!”, a spus Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*