Politic

Marius Craina: “Îl rog pe Adrian Orza să vină alături de mine și de echipa Pro România pe o poziție onorantă, conform meritelor dumnealui, pe lista de consilieri locali”

Marius Craina: “Îl rog pe Adrian Orza să vină alături de mine și de echipa Pro România pe o poziție onorantă, conform meritelor dumnealui, pe lista de consilieri locali”

Marius Craina, candidat la funcția de primar al Timișoarei din partea Pro România îi propune lui Adrian Orza, consilier local independent și fost candidat la Primăria Timișoara, să vină alături de echipa Pro România.

Am citit cu îngrijorare și tristețe anunțul făcut de dl. Adrian Orza privind motivele retragerii candidaturii pentru ocuparea funcției de primar al municipiului Timișoara. Având în vedere experiența uriașă pe care a acumulat-o în calitate de viceprimar și consilier local, profesionalismul și implicarea permanentă în rezolvarea tuturor problemelor legate de orașul nostru, consider că trebuie să facem tot ceea ce ține de noi ca oamenii de valoare, cu experiență în diverse domenii de activitate, și care au demonstrat competență, pe parcursul activității lor, să ocupe funcții și poziții prin care își pot pune calitățile în valoare, astfel, contribuind la dezvoltarea orașului nostru, pe care cu toții îl iubim! Din aceste considerente îl rog pe dl. Adrian Orza să vină alături de mine și de echipa ProRomania pe o poziție onorantă, conform meritelor dumnealui, pe lista de consilieri locali. Noi toți timișorenii avem nevoie de consilierul local Adrian Orza!”, a declarat Marius Craina, candidatul Pro România la fotoliul de primar la Timișoarei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*