ELECTORAL

Cristian Rusu, candidatul PSD pentru fotoliul de primar a pus bazele unui proiect de dezvoltare administrativă: “Proiectul pentru Jebel”

Cristian Rusu, candidatul PSD pentru fotoliul de primar a pus bazele unui proiect de dezvoltare administrativă: “Proiectul pentru Jebel”

Candidatul la Primăria Jebel din partea PSD, Cristian Rusu a început de câteva săptămâni un amplu proces de consultare publică cu cetățenii. În calitatea sa de candidat la fotoliul de primar acesta își dorește să identifice soluții viabile la problemele esențiale și necesare ale oamenilor din comună.

Astfel, Cristian Rusu a avut mai multe întâlniri cu jebelenii, pentru a le prezenta în primul rând viziunea sa, dar și pentru a cunoaște problemele pe care le ridică aceștia.

În urma acestui proces de consultare a fost realizat și un proiect de dezvoltare administrativă a localității numit “Proiectul pentru Jebel”. În plus, în cadrul proiectului său au fost cuprinse 28 de obiective investiționale și strategice grupate pe șase capitole esențiale: administrație, educație, cultură, inovație-noutăți, social și acțiuni pentru copii.

Am considerat acest proces oportun pentru a-mi contura o imagine fidelă a ceea ce își doresc jebelenii de la primarul lor. Eu cred cu tărie că pentru a realiza o administrație locală eficientă și performantă trebuie pornit de la ce își doresc oamenii. Astfel, în urma acestui proces de consultare, am realizat un proiect de dezvoltare administrativă a localității numit PROIECTUL PENTRU JEBEL. În cadrul proiectului am cuprins 28 de obiective investiționale și strategice grupate pe 6 capitole esențiale (administrativ-investițional, educație, cultural-sportiv, inovație-noutăți, social și acțiuni pentru copii). Acest proiect va fi asumat în totalitate de mine și de echipa mea de consilieri. Peste câteva zile vom finaliza în totalitate proiectul, urmând ca apoi să îl facem cunoscut pentru toți jebelenii. Noi dorim să facem o campanie bazată pe proiecte, obiective concrete și realizabile, o campanie prin care să ne apropiem de oameni. Ne-am ferit și ne-am distanțat de atacurile și criticile specifice perioadei de precampanie, am ales să ne concentrăm pe lucruri serioase. Am învățat că jebelenii sunt diferiți între ei, dar sunt uniți de un spirit și o dorință comună-binele comunei și comunității noastre în ansamblu. Sunt convins că mă voi ridica la nivelul așteptărilor lor”, a declarat Cristian Rusu, candidatul PSD la Primăria Jebel.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*