Politic

Echipa tinerilor republicani din Timiș este condusă de o olimpică națională și o finalistă Miss Univers

Echipa tinerilor republicani din Timiș este condusă de o olimpică națională și o finalistă Miss Univers

Diana Cocîrlă are 25 de ani și este președintele organizației de tineret a republicanilor Timiș.

Diana a fost olimpică la română, franceză și matematică, șefă de promoție în liceu și absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara,  însă pe lângă toate aceste realizări a reușit să obțină și mai multe titluri la concursuri de frumusețe. Cel mai mare fiind locul doi obținut în urma reprezentării țării noastre în Liban la concursul Miss Humanity Universe 2017.

Îmi doresc să mă implic în acest nou proiect pentru a-i ajuta pe oameni să își cunoască mai bine drepturile, dar și responsabilitățile pe care le au, cu scopul de a atinge normalitatea pe care ne-o dorim cu toții! Sunt convinsă că energia, inteligența și entuziasmul tinerilor poate aduce un plus valoare societății de astăzi”, a precizat Diana Cocîrlă,  președintele organizației de tineret a republicanilor Timiș.

Diana Cocîrlă nu a mai activat până acum în nicio organizație politică, însă Partidul Republican a inspirat-o să facă acest pas deoarece aici a găsit o echipă de tineri determinați să facă lucruri concrete.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*