ELECTORAL

ALDE şi-a desemnat candidaţii la primărie în patru localităţi. Gherman a semnat adeziunea la ALDE

ALDE şi-a desemnat candidaţii la primărie în patru localităţi. Gherman a semnat adeziunea la ALDE

Sânandrei are candidat la primărie din partea ALDE. Liviu Gherman a semnat adeziunea la ALDE și este candidatul desemnat pentru a intra în cursa electorală.

Pe lângă faptul că este un cunoscut om de afaceri fiind adminstrator al restaurantului și terenului de sport “Biarena”, tot timpul și-a dorit binele comunității în care inclusiv el locuiește, mai exact comuna Sânandrei. Așadar, am considerat ca el este omul cel mai potrivit pentru a duce la bun sfârșit interesele cetăţenilor. De aceea am creat “Alianța pentru Sânandrei”, ce este formată din oamenii care lucrează în diverse domenii. Oamenii doresc o schimbare după o guvernare de 8 ani din partea PSD-ului care a stagnat dezvoltarea comunei. Au creat deja programul politic, iar printre primele puncte, de exemplu, se află introducerea conceptului de buget participativ, prin care administrația din comună să se dezvolte și prin ideile oamenilor, practic acest concept le permite consătenilor să vină cu propuneri pentru a îmbunătăți administrația locală.

Și mergând pe același principii, pentru orașul Recaș, am hotărât să-l desemnăm pe domnul Nicula Daniel Silviu, deoarece ne bazăm pe vasta sa experiență politică, având 4 mandate de consilier la activ, plus câteva luni ca viceprimar și primar interimar.

De asemenea, pentru comuna Cenei avem un tânăr candidat, Tanasin Sirgian, am luat această hotărâre, fiindcă principalul mod prin care se poate dezvolta o comună este atragerea de cât mai multe fonduri europene. Suntem convinși ca domnul Tanasin Sirgian este omul de care are nevoie comunitatea din Cenei pentru a aduce comuna la standarde europene.

Și nu în ultimul rând, în ceea ce privește comuna Belinţ, am considerat ca domnul Jivu Ioan să fie cel care ne va reprezenta la aceste alegeri electorale, de asemenea, are o experiență vastă în domeniu atât politică, cât și a administrativă“, transmit reprezentanții ALDE Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*