Politic

Pau îi răspunde lui Simonis: nu cred că azi doamna Lăzureanu îl poate concura pe Marius Craina

Pau îi răspunde lui Simonis: nu cred că azi doamna Lăzureanu îl poate concura pe Marius Craina
Adora Beauty

După ce liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, a făcut apel către Pro România să o susțină pe Voichiţa Lăzureanu la aceste alegeri locale, preşedintele Pro România, Adrian Pau, a oferit un răspuns tranşant.

“Fredi/Domnule președinte Simonis,

Apreciez bunele intenții și cuvintele frumoase, dar situația prezentată de tine/dumneavoastră stă puțin diferit. Și o să explic. Am fost colegi de partid și știm amândoi că una dintre problemele de care ne-am lovit a fost refuzul unor colegi de a candida pentru funcția de primar al Timișoarei. Chinuri grele au fost pentru a convinge pe cineva să își asume această candidatură. De curând a ieșit în față Voichița Lăzureanu, un om pe care îl prețuiesc sincer. Dar, pentru că există un “dar”, nu cred că azi doamna Lăzureanu îl poate concura pe Marius Craina. Cu tot respectul, Marius Craina are o notorietate mult mai mare, iar sondajele, să fim sinceri, nu o avantajează deloc pe Voichița Lăzureanu. Eu știu, la fel cum știți și voi, cei de la PSD, că prima șansă o are Marius, un om care coagulează în jurul său oameni mulți și pe care sunt dispus să îl ajut până la epuizare. Așadar, domnule președinte Simonis, sper ca stânga să se coalizeze acolo unde adevărul nu este forțat de interese personale sau de salvare a unor funcții oricum efemere, dacă înțelegeți ce vreau să spun. Cât despre Consiliul Județean, este absolut ilar să vorbim despre câștigătorul Călin Dobra.

Și pentru că ați amintit de sondaje, vă rog să le faceți publice pe ultimele. Cred că nu sunt deloc încurajatoare pentru dumneavoastră. Cu prietenie, Adrian Pau”, este răspunsul oferit de liderul Pro România.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*