Sănătate

16 pacienți au fost externați și tratați la Spitalul Militar de Campanie de pe Stadionul CFR

16 pacienți au fost externați și tratați la Spitalul Militar de Campanie de pe Stadionul CFR
Adora Beauty

Sistemul medical modular de izolare și tratament Timișoara este în plină acțiune.

Oana, Ramona, Sorina, Adriana, Larisa, Lavinia sunt prenumele medicilor care, zi lumină, au grijă de pacienții internați în Secția externă de Boli Infecțioase a Spitalului Militar Timișoara.

Ioana, Monica, Corina, Raluca, Adi, Mihai, Iulia, Reasilva, Paraschiva, Alina, Ionela sunt o parte din asistenții medicali care sunt secondați în permanență de Gabriel, Radu, Cosmin, Corina, Vasile, Octavian, George, Beatrice, infirmierele și brancardierii care întregesc echipa. Ei sunt cei care luptă în permanență împotrivă virusului SARS Cov 2. Sunt o echipă tânără care are mult curaj și dăruire pentru ceea ce fac, își cunosc foarte bine sarcinile astfel încât condițiile dificile în care lucrează să nu îi împiedice să ducă la final misiunea.

În permanență, pe perioada internării în SMMIT, se ține legătura cu pacienții, atât prin interacțiunea colegilor care intră de mai multe ori pe zi la ei pentru administrarea tratamentului, servirea mesei, igienizarea zonelor; cât și telefonic ori de câte ori este nevoie.

„Până în prezent au fost tratați aici 61 de pacienți cu forme ușoare și medii ale infectării cu noul coronavirus, iar acasă la familie lor, au plecat, sănătoși fiind, 16 pacienți. Toți pentru unul, unul pentru toți și împreună pentru pacienți, după aceste cuvinte se ghidează echipa SMMIT”, au transmis reprezentanţii Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*