Administrație

Robu nu e de acord cu închiderea teraselor la ora 23

Robu nu e de acord cu închiderea teraselor la ora 23

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, va cere Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să revină asupra deciziei privind închiderea teraselor la ora 23:00. Robu susține că nu s-a opus întrucât i s-a precizat că ora limită este impusă printr-o decizie națională, după care a aflat că este vorba doar de o recomandare.

„Mi s-a spus că este imperativ stabilit la nivel național că la ora 23:00 trebuie să înceteze toate activitățile la terase. Voi cere să se facă o nouă ședință și să votăm în baza reglementărilor naționale reale, nu inventate de cineva care nu știu de ce e speriat. Trebuie să fim înțelepți, să fim precauți, dar nici să luăm măsuri care oricum n-au nicio eficiență în lupta anti-COVID”, spune primarul Timișoarei.

Nicolae Robu a mai precizat că el este cel care a cerut ca masca să nu fie obligatorie în centrul istoric și în Piața Victoriei, pe motiv că deși sunt foarte mulți oameni pe străzi, aceștia sunt în mișcare și respectă distanțarea socială.

„Am susținut în permanență, nicidecum oscilant, că la Timișoara – eu nu-mi permit să vorbesc despre alte orașe pentru că nu cunosc situațiile lor și nici nu mă preocupă – că terasele trebuie lăsate cu programul de până acum – adică până la ora 1.00 – întrucât acest program nu a creat niciodată niciun fel de probleme în oraș”, a transmis Robu.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*