Administrație

Dezbatere publică pe marginea unei documentaţii de urbanism

Foto: Octavian Pintean

Primăria Timişoara va organiza în 29 iulie, începând cu ora 12,00, o dezbatere publică pe marginea unei documentaţii de urbanism.

Avand in vedere contextul actual generat de pandemia COVID-19, întâlnirea cu proiectantul si cu reprezentantii Primariei Timisoara se va desfasura prin platforma online ZOOM VIDEO COMMUNICATIONS, timp de 45 minute, în cadrul careia pot fi adresate întrebări cu privire la documentaţia in dezbatere.

Cetăţenii care doresc să participe la întâlnirea cu proiectantul, desfășurata prin platforma online ZOOM VIDEO COMMUNICATIONS, vor anunţa intenţia de participare la aceasta, până cel târziu la ora 12,00 din ziua premergătoare datei de desfășurare a acesteia, prin e-mail la dezvoltareurbana@primariatm.ro – unde vor preciza: numele, număr de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitaţiei online, prin care vor accesa intalnirea de pe platforma online.

Dezbaterea publică va fi organizată în urma sesizării de la JAHN CATALINA depusă prin avocat PURDEA IOAN LUCIAN, înregistrată la Directia Urbanism din cadrul Primariei Municipiului Timisoara.

Va fi supusă discuţiei următorul material:

PUZ – ”DEZVOLTARE PROIECT IMOBILIAR MIXT”;

Amplasament: SPL. NICOLAE TITULESCU NR. 5, Timișoara;

Beneficiar: SC CEDAR INVEST SRL;

Proiectant: SC SUBCONTROL SRL.

La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Materialele pot fi vizualizate pe site-ul www.primariatm.ro, la rubrica „Planuri urbanistice supuse dezbaterilor publice”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*