Politic

Pro România nu face alianță sau înțelegere preelectorală cu PSD

Pro România nu face alianță sau înțelegere preelectorală cu PSD

Candidații Pro România pentru cele mai importante funcții la alegerile din luna septembrie a acestui an sunt prof. univ. dr. Marius Craina, la Primăria Timișoara, și Adrian Pau, la Consiliul Județean Timiș. Candidații Pro România sunt oameni cunoscuți, cu o bogată experiență profesională și managerială, respectiv în administrația publică locală, ei reprezentând în acest moment cele mai bune soluții pentru Timișoara și județul Timiș.

Cu această convingere, Pro România face precizarea că nu intenționează să facă nici un fel de alianță sau înțelegere preelectorală cu PSD, în vederea susținerii candidatului acestui partid pentru președinția Consiliului Județean Timiș. Pentru a oferi o șansă revenirii normalității în administrația publică timișoreană însă, reprezentanții PSD pot să îl susțină pe Marius Craina, atât timp cât nu au fost capabili să producă un candidat propriu.

Pro România merge mai departe cu candidații deja anunțați – Pau și Craina, împreună cu echipele lor de consilieri. Aceste echipe constituie cele mai bune alternative la administrația actuală, fiind capabile să realizeze revigorarea județului Timiș și redresarea orașului Timișoara. Orice alianță în vederea susținerii unui alt candidat ar reprezenta un compromis pe care Pro România Timiș nu dorește să-l asume, atâta timp cât avem convingerea că nu ar fi în interesul cetățenilor Timișoarei și ai județului Timiș“, transmite conducerea Pro România Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*