Administrație

Investiţii importante în asfaltarea drumurilor din Recaş şi satele aparţinătoare

Investiţii importante în asfaltarea drumurilor din Recaş şi satele aparţinătoare

Primarul din Recaş, Pavel Teodor, are în plan ca atât în oraşul pe care îl cârmuieşte cât şi în satele aparţinătoare să nu mai existe niciun drum fără asfalt în următoarea perioadă.

„În cei opt ani de mandat am asfaltat 86 de kilometri şi în acest an este demarat deja cel mai mare volum de investiţii. Suntem în plină acţiune cu asfaltarea satelor Herneacova, Stanciova şi Bazoş. În cel mult trei luni, toate aceste trei sate vor fi complet asfaltate, la fel şi ultima stradă din Izvin, Recaşul mai are doar două străzi. Pentru anul 2021 ne mai rămân străzile din Petrovaselo, unde avem 80% asfalt şi satul Ianculeasa, precum şi drumurile agricole de legătură dintre Recaş şi Izvin, varianta ocolitoare a satului Izvin, chiar şi drumul de la Herneacova la Nadăş vreau să-l asfaltăm în următorul mandat. În următorul mandat vreau să amenajez în toate satele trotuare, canale pe marginea drumurilor şi acces în curţi”, ne-a declarat primarul oraşului Recaş.

Un comentariu

  1. Din pacste la Recas sunt mult mai multe strazi care au ramas ne asfaltate. Nici decum doua cum spune domnul primar. Veniti la Recas si luati strada cu strada sa vedeti ca am dreptate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*