Eveniment

Amenzi pentru participanții la un botez în Ghiroda

Amenzi pentru participanții la un botez în Ghiroda

Astăzi, pe strada Bușteni din localitatea Ghiroda, reprezentanții unui cult religios au organizat o procesiune (botez) cu participarea unui număr de aproximativ 250 persoane.
Efective din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara și Poliției Locale Ghiroda au intervenit la locația desfășurării procesiunii religioase și au legitimat o mare parte din participanți.
În conformitate cu prevederile Legii 55/2020 art. 65 litera k, pentru nerespectarea prevederilor privind distanțarea socială au fost aplicate un număr de 128 sancțiuni, valoare 35.250 lei.
Totodată, organizatorul a fost sancționat pentru nerespectarea condițiilor privind organizarea și desfășurarea de procesiuni în spatii deschise, conform prevederilor Legii 55/2020 art 65 lit i., cu o sancțiune contravențională în valoare 2.000 lei.
In urma intervenției, procesiunea a fost încheiată, iar persoanele participante au părăsit locul întâlnirii. Pe durata desfășurării activităților nu au fost evenimente.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*