Administrație

CJT a alocat 200.000 de lei pentru dezinsecție la nivelul solului

CJT a alocat 200.000 de lei pentru dezinsecție la nivelul solului

Toate localitățile din Timiș traversate de drumuri județene vor beneficia de dezinsecție, de la nivelul solului, făcută din banii Consiliului Județean Timiș.

Aleșii județeni au aprobat, joi, suma de 200.000 de lei pentru această dezinsecție despre care președintele CJ Timiș, Călin Dobra, a declarat că este singura la care se poate recurge.

„Este o situație delicată la nivelul județului Timiș, foarte multe primării au solicitat această intervenție. Se știe foarte clar că nu putem interveni pe raza unităților administrativ-teritoriale, fiind domeniul public al primăriilor, dar am găsit o soluție prin care venim în mare parte în sprijinul cetățenilor. Am alocat suma de aproximativ 200.000 de lei Direcției de Prestări Servicii, astfel încât să se demareze în regim de urgență astfel încât să se demareze în regim de urgență această acțiune de dezinsecție la nivelul solului. De fapt, vom demara cu mașini speciale pe tot traseul de 1.300 de kilometri de drumuri județene această dezinsecție”, a spus Călin Dobra.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*