Administrație, Social

Peste 30.000 de pomi fructiferi şi ornamentali au fost plantaţi la Recaş în ultimii ani FOTO-VIDEO

Peste 30.000 de pomi fructiferi şi ornamentali au fost plantaţi la Recaş în ultimii ani FOTO-VIDEO

Pandemia de coronavirus nu a oprit activitatea Primăriei Recaş. Lucrările de infrastructură edilitară au continuat în oraşul timişean, iar rezultatele se văd.

„Principala noastră preocupare a fost să continuăm lucrările începute în 2019, şi mă refer aici la amenajarea prin pietruire, canale, acces curţi, plantare de pomi fructiferi şi ornamentali pe străzile Salcâmilor şi Teilor din Izvin. În cei patru ani de mandat am plantat 32.500 de pomi fructiferi şi ornamentali în Recaş şi satele aparţinătoare. Aproape toate străzile care au fost asfaltate din Recaş au fost şi amenajate peisagistic, culminând cu strada Viei şi vinului, pentru care am avut un proiect separat, care a durat doi ani şi a fost finalizat în primăvară. Arată extraordinar, această stradă este o mândrie de-a mea, cu atât mai mult cu cât sunt horticultor, astfel că vă invit să faceţi o plimbare până la crame să vedeţi cum arată strada Viei şi vinului. Aşa vreau să arate toate străzile în următorul mandat”, ne-a declarat Teodor Pavel, primarul oraşului Recaş.

Acesta a mai precizat că, în cei opt ani de mandat, a asfaltat 86 de kilometri de drum.


Un comentariu

  1. Toșa Lidia

    Cu verziturile ni se iau ochii…dar drumurile asfaltate de 1,25 m lățime pe un sens de mers de ce nu le pomenește “primaru’ meu “…?????

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*