Administrație

Călin Dobra despre începerea lucrărilor de lărgire a drumului spre Moşniţa: traficul va fi infernal

Călin Dobra despre începerea lucrărilor de lărgire a drumului spre Moşniţa: traficul va fi infernal

Mult așteptatul șantier de pe drumul Timișoara – Moșnița Nouă e tot mai aproape.

“Am avut astăzi o întâlnire cu operatorii de utilități, dar și cu constructorul, pentru că nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării și e necesar ca șantierul să fie foarte bine organizat. Amplasamentul a fost predat! Urmează ordinul de începere a lucrărilor!”, a anunţat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

Urmează 7 luni de lucru intens, la finalul cărora zona și traficul se vor schimba radical. Șoseaua, cu o lungime de 4 kilometri, va avea 4 benzi, 5 sensuri giratorii, o intersecție lărgită, piste de biciclete și trotuare pe ambele părți, 16 alveole pentru stațiile de autobuz, rigole pentru apa pluvială, platforme speciale pentru cântărirea autovehiculelor grele la ieşirea din Moșnița Nouă și iluminat stradal.

“Sunt conștient că, pe perioada lucrărilor, traficul va fi infernal, iar nervii șoferilor, asemenea unor… bombe cu ceas. Tocmai de aceea, va mai cer puțină răbdare și înțelegere, pentru că, la sfârșit, vă putem oferi normalitatea după care tânjim de atâția ani”, a mai spus Dobra.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*