Sănătate

Alți doi pacienți internați la Spitalul „Victor Babeş” refuză tratamentul cu Remdesivir

Alți doi pacienți internați la Spitalul „Victor Babeş” refuză tratamentul cu Remdesivir
Adora Beauty

Sunt din nou probleme la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeș” din Timişoara. Trei  pacienţi, internaţi în secția de Anestezie şi Terapie Intensivă, ar avea nevoie de tratamentul cu Remdesivir însă, potrivit conducerii, doi bolnavi refuză administrarea medicamentului.

Medicii încearcă să convingă pacienţii să accepte tratamentul cu Remdesivir, ei fiind acum internaţi la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, deci starea lor de sănătate nu este una bună. Este vorba de doi din trei pacienţi, pentru care medicii consideră că acest tratament ar ajuta la lupta împotriva infecţiei cu SARS Cov2, transmite Radio Timișoara.

Refuzul acestora vine, în ciuda faptului că, în urmă cu două zile, un pacient a decedat la Spitalul de Boli Infecțioase, după ce i s-a alterat starea de sănătate. Acesta la rândul său a refuzat administrarea medicamentului, când i-a fost propus de medici.

Spitalul CFR, unitate de suport, a raportat astăzi 23 de pacienţi internaţi pe secţia COVID, din  25 de paturi disponibile.

Sursa: Radio Timişoara

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*