Politic

Deputatul Adrian Pau: “Recomandăm candidatului USR pentru Primăria Timişoarei să evite teme politice naţionale, pentru că îl depăşesc“

Deputatul Adrian Pau: “Recomandăm candidatului USR pentru Primăria Timişoarei să evite teme politice naţionale, pentru că îl depăşesc“

În pierdere totală de viteză electorală, disperat că stagnează în sondajele care îl plasează pe poziţia a treia în cursa pentru Primăria Timișoara, Dominic Fritz îl atacă pe Victor Ponta.
Astfel, deputatul Pro România, Adrian Pau ii recomanda candidatului USR pentru Primăria Timişoarei să evite teme politice naţionale, pentru că îl depăşesc.

Greu de înţeles! Îi reamintim domnului Fritz că şeful său de partid, Dan Barna, a fost subiectul unor cercetări penale privind diverse manevre cu banul public, sifonat prin firme de casă.

Afacerile lui Dan Barna, șeful de partid al lui Dominic Fritz, au fost cu “post-comuniști vopsiți”. Asta apropo de ipocrizie! Asadar, ii recomandăm candidatului USR pentru Primăria Timişoarei să evite teme politice naţionale, pentru că îl depăşesc. Mai mult, să lase lozincile pentru că, dincolo de serialele tv care îi hrănesc imaginația, timișorenii știu să distingă realitatea și culorile, nu văd viața doar in alb sau negru și, mai presus de orice, nu sunt daltoniști. Spor la treabă, Dominic!”, a declarat deputatul Pro România, Adrian Pau.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*