Sănătate

Angajati de la Smithfield depistați cu coronavirus

Angajati de la Smithfield depistați cu coronavirus

In urma testarilor COVID-19 efectuate angajatilor unei unitati de procesare carne de pe raza judetului Timis, dupa aparitia primelor cazuri pozitive in randul acestora, s-au depistat pozitiv, in ultimele 24 ore , un numar de 56 persoane.

Pana la aceasta data, la nivelul intregii unitati, sunt confirmate 93 de persoane pozitive.
Pe acest considerent s-a decis suspendarea activitatii intregului obiectiv, pentru o perioada de 7 zile, cu posibilitate de prelungire, in caz de nevoie.

Unitatea isi va relua activitatea dupa efectuarea unei igienizari si dezinfectii riguroase, precum si dupa testarea personalului cu maxim 48 de ore inainte, cu rezultat negativ. Anchetele epidemiologice sunt in desfasurare, personalul de specialitate din cadrul DSP Timis fiind in teren pentru a lua toate masurile limitarii focarului. “Deoarece persoanele depistate pozitiv nu prezinta simptome care sa puna probleme medicale deosebite, acestea se afla in izolare. DSP Timis depune toate eforturile si monitorizeaza permanent situatia epidemiologica la nivelul intregului judet.Precizam faptul ca in cadrul unitatii in cauza au fost recoltate 804 teste, avand pana la aceasta data 488 de rezultate”, precizeaza DSP Timis.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*