Administrație

Consilierii locali PNL Șag, din nou împotriva cetățenilor

Consilierii locali PNL Șag, din nou împotriva cetățenilor

Situație fără precedent din nou, la Șag! Consilierii locali PNL Șag au reușit să distrugă ședința de Consiliu Local.

Aceștia au blocat lista de investiții, rectificarea de buget, corecția indicatorilor economici prin care primăria urmează să plătească mai puțin la lucrarea de asfaltare din zona Mănăstirii. În plus, ca să își justifice acțiunile, ca de obicei, au invocat lipsa de transparență și alte aberații pe care le scot la înaintare.

Fie că nici până azi nu au habar de procedurile administrative, fie că pur și simplu ăsta este felul lor în care și-au structurat campania electorală. În mintea lor, ei cred că mă blochează pe mine și îmi fac rău, dar dintr-un sentiment veninos nu fac rău decât comunității noastre. Comunitate care i-a trimis în Consiliul Local să contribuie la bunul mers al localității noastre, nu la hrana răutaților lor personale, ale invidiilor și frustrărilor și nereușitelor politice.

Probabil își doresc blocarea funcționării Primăriei, a serviciilor publice prin neplata facturilor către furnizorii acestora, blocarea lucrărilor în curs, etc. Toate astea, crezând că lumea nu este în stare să gândeascaă și se va revolta împotriva primarului. Șăgenii nu sunt însă inferiori în gândire, cum susținea în scris unul din aceste personaje (sunt în posesia mesajului), devenit deja celebru pentru conflictele pe care le generează. La un moment dat, cu aceleași “argumente” blocau un proiect de hotărâre , pus pe ordinea de zi de 2 ori. După ce au fost sunați “de la conducerea centrală de partid”, fiindcă în inconstiența lor blocau un proiect regional, și-au schimbat brusc opinia și au votat ‘pentru’. Fără comentarii, fără scandal. Fără analize de transparență făcută de consilierul care le știe pe toate. Asta arată cum funcționează dânșii. Doar la comandă politică. Pentru scopuri politice. Niciun interes pentru comunitate!”, a explicat primarul comunei Șag, Flavius Roșu.

Reamintim, la începutul lunii mai, consilierii locali ai PNL din comuna Şag au considerat că nu “se cade” să fie de acord cu proiectul primarului PSD, Flavius Roşu să aprobe achiziționarea a 186 de tablete pentru elevii din localitate.

Un alt caz este cand au aruncat la cos 350.000 de euro pentru extinderea gradinitei, bani primiti cu titlu gratuit de la Guvern.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*