Politic

Avocata Rodica Cimponeriu candidează la primăria Lugoj din partea republicanilor

Avocata Rodica Cimponeriu candidează la primăria Lugoj din partea republicanilor

De profesie avocat, Rodica Cimponeriu, și-a anunțat candidatura la funcția de primar al municipiului Lugoj, din partea Partidului Republican. Reputata avocată are toate atuurile pentru a face administrație așa cum se cuvine și este sigură că poate să dea un suflu nou și modern orașului.

“Sunt o persoană ambițioasă, căreia îi place să facă lucrurile ca la carte și să ducă la bun sfârșit toate proiectele începute. Am decis să fac parte din echipa Partidului Republican, pentru că am văzut în acești tineri scânteia și determinarea lor de a schimba România în bine. Sunt convinsă că, alături de această echipă, vom face lucruri mărețe. Consider că atât pregătirea cât și vasta mea experiență în domeniul administrației publice aduce plus valoare pentru funcția de primar și vă promit că voi duce Lugojul acolo unde îi stă bine, în frunte”, a explicat Rodica Cimponeriu.

Rodica Cimponeriu, în vărstă de 56 de ani, are o vastă experiență în domeniul administrației publice, absolvind cursuri de perfecţionare în domeniul administraţie publică, management general financiar şi pedagogic din cadrul Universității de Vest din Timișoara și  profesând timp de șaisprezece ani în administraia publică locală și șapte ani ca secretar al municipiului Lugoj. În prezent este un cunoscut avocat al locului, precum și asistent universitar doctorand la Universitatea Europeană “Drăgan” din Lugoj.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*