Social

Astăzi se stabilesc finaliștii Concursului Național ,,Bega Music Festival”

Astăzi se stabilesc finaliștii Concursului Național ,,Bega Music Festival”

Festivalul – Concurs de Creație și Interpretare ,”Bega Music Festival” își stabilește astăzi, 17 iulie, finaliștii. După o participare impresionantă în faza de preselecție, în care s-au înscris 56 de piese și 59 de tineri artiști interpreți de muzică ușoară din 26 de orașe, dintre care 17 sunt din Timișoara, finalele celor două secțiuni vor da prilej tinerilor Timișoarei să-și etaleze talentul artistic în compania unor concurenți extrem de valoroși, din întreaga țară.

 Ne vom întâlni cu finaliștii acestui concurs devenit național în perioada 1-2 august, în Piața Libertății din Timișoara, cele două secțiuni de concurs urmând a se derula astfel: sâmbătă, 1 august,  secțiunea de interpretare, duminică, 2 august, secțiunea de creație.

Invitați în recital sunt Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului,”Vocea României” din anul 2019 și ,,Pragu  de Sus”, dar și câștigătorii primei ediții a concursului,”Bega Music Festival”,  Andreea Vlas și ”Dincolo de Ziduri”.

Evenimentul este parte integrantă a manifestărilor prin care se va sărbători pentru a XX-a oară ziua de 3 august drept ”Ziua Timișoarei”. Menționăm faptul că acest eveniment va fi preluat și transmis de către TVR Timișoara, dar va putea fi urmărit și online de către cei ce nu vor reuși să se înscrie pe pagina de facebook ”Evenimente Primăria Timișoara” și nu vor fi, astfel, beneficiarii unuia dintre cele 500 de locuri alocate,  în fiecare seară de festival, cu titlu gratuit de către Primăria Timișoara.

Luni, 20 iulie, vom anunța finaliștii și mizăm pe o numeroasă prezența a artiștilor timișoreni care să crească cota de interes a celor ce vor dori să asculte muzică de calitate în acest festival, mai ales că pe lista de concurs regăsim nume precum Maryliss, AXIS, Peregrinii, Skywalkers, RUA, Beck Corlan, Adrian Ordean, Vladi Cnejevici sau Sergiu Simonese“, transmit organizatorii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*